San Kamphaeng Hot Springs

geirec

San Kamphaeng Hot Springs ligger omtrent 30 km sørøst for Chiang Mai og er en populær turistattraksjon. Dette området er kjent for sine varme kilder og mineralrike kilder som brukes til terapeutiske formål.

På San Kamphaeng Hot Springs kan du nyte den varme og mineralrike kilden som ligger midt i naturen, omgitt av vakre planter og trær. Kilden har en temperatur på rundt 40 °C, og det sies at vannet er terapeutisk for mange lidelser som revmatisme, leddgikt og hudproblemer.

I tillegg til å bade i kildene, kan du også ta en spasertur langs området og se de vakre hagene og blomstene som er plantet der. Det finnes også et fugletittingstårn hvor du kan observere mange forskjellige fuglearter.

San Kamphaeng Hot Springs har også et spa som tilbyr ulike typer terapeutiske behandlinger og massasje, samt en restaurant som serverer tradisjonell thailandsk mat.

Leave a Comment