Mae Kampong Village

geirec

Mae Kampong Village er en vakker og fredelig landsby som ligger omtrent 50 km øst for Chiang Mai. Denne landsbyen er kjent for sin vakre natur og sin bærekraftige turisme.

Landsbyen er omgitt av fjell og frodig natur, og det er mange flotte turer og aktiviteter å velge mellom. Du kan for eksempel ta en spasertur langs elven som renner gjennom landsbyen, eller dra på en fjelltur for å se den vakre utsikten over landskapet. Det er også mulig å besøke de lokale fossefallene eller dra på sykkeltur i området.

Mae Kampong Village er også kjent for sin bærekraftige turisme. Landsbyen er hjem til mange lokale håndverkere som produserer tekstiler og keramikk, og du kan besøke verkstedene deres for å se hvordan de lager produktene sine. Du kan også smake på lokal mat som produseres av landsbyboerne, og oppleve den autentiske atmosfæren i denne tradisjonelle landsbyen.

En annen populær aktivitet i Mae Kampong Village er å besøke de lokale teplantasjene og lære om produksjonsprosessen av te. Du kan også smake på forskjellige te-typer og kjøpe med deg noen som suvenir.

Mange besøkende velger å overnatte i Mae Kampong Village for å virkelig oppleve landsbyens autentiske atmosfære og natur. Det er flere gjestehus og homestays i landsbyen som tilbyr overnatting og serverer lokal mat.

Samlet sett er Mae Kampong Village en flott destinasjon for de som ønsker å oppleve en mer bærekraftig og autentisk side av Thailand, med vakker natur, tradisjonelle håndverk og lokal matkultur.

Leave a Comment