Chiang Mai Zoo

geirec

Chiang Mai Zoo er en av de mest populære attraksjonene i Chiang Mai og ligger omtrent 4 km vest for sentrum. Dyrehagen er hjem til over 400 forskjellige dyrearter og har en stor botanisk hage.

Blant dyrene som kan sees i Chiang Mai Zoo er elefanter, tigre, løver, pandaer, krokodiller, aper, slanger og mange flere. Det er også et akvarium som viser et bredt utvalg av fisk og andre marine liv.

En av de mest populære attraksjonene i Chiang Mai Zoo er Panda House, hvor to kjempepandaer, Lin Hui og Chuang Chuang, bor. Dette er en av de få stedene i verden utenfor Kina hvor du kan se kjempepandaer.

I tillegg til å se dyrene, er det også mange aktiviteter å velge mellom i Chiang Mai Zoo. Du kan for eksempel ta en tur med taubanen som gir deg en flott utsikt over dyrehagen og området rundt, eller ta en tur på baksiden av en elefant.

Chiang Mai Zoo har også en botanisk hage med over 1 000 forskjellige plantearter, og et sjøløvehavn som har forestillinger flere ganger om dagen.

Det finnes også mange spisesteder og kafeer i Chiang Mai Zoo, så du kan ta en pause fra utforskningen av dyrehagen og nyte lokal mat og drikke.

Samlet sett er Chiang Mai Zoo en flott destinasjon for familier og dyreelskere, og gir en mulighet til å se et bredt utvalg av dyr og lære mer om dyreliv og bevaring.

Leave a Comment